Berend van Rossum

Cameraman & Editor

Losse Beer is een freelance storyteller gespecialiseerd in engaging online video content.

Vanuit de liefde voor bewegend beeld en het vertellen van verhalen heb ik mij altijd aangetrokken gevoeld tot het maken van video's.
De eerste video's die ik maakte waren vooral gedreven door muziek en sound design, maar op den duur begon ik de uitdaging te zien in het verhaal in het beeld. Om meer te leren over hoe ik ideeën naar anderen overbreng heb ik van 2013 tot 2017 de bachelor Communication & Multimedia Design gevolgd en afgemaakt. Hierbij ontdekte ik ook andere skills en interesses. Naast het filmen zelf word ik ook enthousiast van licht en color grading en functioneer ik nog beter in teamverband.

In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met nieuwe technieken, trends en de laatste ontwikkelen op filmapparatuur. Ook fotografeer ik graag en hou ik een instagram bij om dit op te oefenen.
In de loop der jaren heb ik al redelijk wat filmapparatuur in mijn handen gehad waardoor ik het gebruik van een nieuwe camera nooit als een struikelblok zie. Het belangrijkste is dat het verhaal goed verteld wordt en overkomt op de kijker.

Ik probeer mijn inspiratie uit verschillende hoeken te halen om een zo breed mogelijke manier van denken te behouden terwijl ik het heel specifiek op videoproducties toepas.

Losse Beer helpt media- en productiebureaus, merken en bedrijven om passen en vermakelijke content te creëren. Alle content is afgesteld op het platform waarop het gebracht wordt zodat het het maximale effect heeft.

Heb jij behoefte aan een Losse Beer voor jouw initiatief of productie? Of ben je benieuwd naar de tarieven? Ga dan naar de contactpagina en zie hoe je mij het beste kunt bereiken.

Ervaring

LOSSE BEER

Juli 2018 t/m heden
Eigenaar
Cameraman & editor

BEREND VAN ROSSUM VISUALS

7 juli 2017 t/m juni 2018
Eigenaar
Audiovisueel vormgever

KENTAA BV

Februari 2018 t/m juni 2018
Afstudeerstage Communication & Multimedia Design
Content designer

REDRUM BUREAU

Februari 2017 t/m augustus 2017
Stage en vakantiebaan
Cameraman & editor

VAN ROSSUM FOTOGRAFIE

September 2016 t/m juli 2017
Evenement fotograaf

STUDENT RESEARCH CENTER

April 2015 t/m december 2018
Werkstudent
Onderzoeker & audiovisueel vormgever

48 HOUR FILM PROJECT NIJMEGEN

April 2016
Licht + geluidstechnicus & componist

@LOSSEBEER